Onze accoutnmanagers zijn goed op de hoogte van de markt en wat er in deze markt speeld. Zij kunnen u dus goed adviseren over de verschillende mobiliteits oplossingen die voorhanden zijn en hoe deze aansluiten bij uw behoeften.

In deze 5 duidelijke stappen brengen wij u bij uw ideale lease auto:

 

Stap 1: Intakegesprek

tijdens dit gesprek met een van onze accountmanagers is het ons doel om informatie aan u te verstrekken over de lease mogelijkheden en de bijkomende processen. Tevens willen wij informatie in winnen om zo onderandere de behoefte van uw mobiliteit te weten te komen.

Stap 2: offerte

op basis van het intake gesprek wordt er een pas klare en heldere offerte aan u gedaan van de opties die bij u wensen en budget passen. Onze accoutnmanagers zijn goed op de hoogte van de markt en kunnen u dus goed adviseren

Stap 3: screening

Na het akkoorderen van de offerte door u zal er een screening plaats vinden volgens strikte richtlijnen om uw privacy te waarborgen.  Onze accountmanagers zullen u begeleiden in dit proces.

Stap 4: contract tekenen

Zodra u voldoet aan alle contractuele voorwaarden is het tijd om de juiste documenten te tekenen. Welke dit zijn is afhankelijk van de Lease vorm en de beschikbaarheid van de auto. 

Stap 5: afleveren van auto

Dit blijft altijd het leukste gedeelte. Het afleveren aan de klant en/of bestuurder. Nadat de eerste 4 stappen goed zijn doorlopen is dit het moment dat u uw lease auto de weg op kan gaan en kan genieten van het zorgeloos rijden. 

 

- EVERY MILE WITH A SMILE - 


Neem nu contact met ons op voor een intakegesprek of meer informatie.  of lees meer op de onderstraande pagina's

 

Operationele Lease

Short Lease

Second Lease

Financiele Lease