Onze accountmanagers zijn goed op de hoogte van de markt en wat er in deze markt speelt. Zij kunnen u dus goed adviseren over de verschillende mobiliteits-oplossingen die beschikbaar zijn en hoe deze aansluiten bij uw behoeften.

In deze 5 duidelijke stappen brengen wij u bij uw ideale leaseauto:

 

Stap 1: Intakegesprek

tijdens dit gesprek met een van onze accountmanagers is het ons doel om informatie aan u te verstrekken over de lease mogelijkheden en de bijkomende processen. Bovendien willen wij informatie in winnen om zo onder andere de behoefte van uw mobiliteit te weten te komen.

Stap 2: offerte

op basis van het intake gesprek wordt er een pas klare en heldere offerte aan u gedaan van de opties die bij u wensen en budget passen. Onze accountmanagers zijn goed op de hoogte van de markt en kunnen u dus goed adviseren

Stap 3: screening

Na het accorderen van de offerte door u zal er een screening plaats vinden volgens strikte richtlijnen om uw privacy te waarborgen.  Onze accountmanagers zullen u begeleiden in dit proces.

Stap 4: contract tekenen

Zodra u voldoet aan alle contractuele voorwaarden is het tijd om de juiste documenten te tekenen. Welke dit zijn is afhankelijk van de Lease vorm en de beschikbaarheid van de auto. 

Stap 5: afleveren van auto

Dit blijft altijd het leukste gedeelte. Het afleveren aan de klant en/of bestuurder. Nadat de eerste 4 stappen goed zijn doorlopen is dit het moment dat u uw leaseauto de weg op kan gaan en kan genieten van het zorgeloos rijden. 

 

- EVERY MILE WITH A SMILE - 


Neem nu contact met ons op voor een intakegesprek of meer informatie.  of lees meer op de onderstaande pagina's

 

Operationele Lease

Short Lease

Second Lease

Financiële Lease