Onze Afdelingen


Klanten Service & Vloot Beheer:

Wanneer u ons bezoekt, wordt u welkom geheten door onze medewerkers Brizaida. Zij is werkzaam voor de afdeling Klanten Service & Vloot Beheer en heeft samen met haar collega Elder de regie over de dagelijkse gang van zaken en voor het vlekkeloos laten verlopen van de service afspraken van de auto's van onze berijders.

Zij worden in de achtergrond aangestuurd en ondersteund door Nidjeska die tevens verantwoordelijk is voor alles wat met de voertuigen in onze vloot te maken heeft. 

 

Account Management

Op de afdeling Account Management werken onze accountmanagers Christian en Nadira. Zij zijn onze eerste aanspreek punt voor nieuwe klanten. 

Uiteraard blijven zij voor de bestaande klanten een steun en toeverlaat voor alle eventuele vragen, opmerkingen of onduidelijkheden. 

Op de achtergrond worden zij ondersteund door onze accountcontroler Mistica die er zorg voor draagt dat de klanten en voertuig informatie, contracten en factureringen juist worden verwerkt en gedocumenteerd worden.

 

Financiële afdeling

Hier werken Jacqueline en Sharmilla om alle financiële boekingen en handelingen te verwerken. Met onze honderden auto's, klanten en leveranciers hebben zij hun handen vol om alle inkomsten en uitgaven op de juiste manier te boeken. Daarnaast onderhouden zij de relaties met onze debiteuren en crediteuren.  Onze financiële afdeling wordt onmdersteund door onze bode Robert en onze accountcontroler Mistica

 

Management

In het dagelijks management zitten Arjan als General Manager en Ramfis als Commercieel Manager/Senior accountmanager.  Zij sturen het team aan en ondersteunen waar nodig.  Zij horen graag van u waar Uralco en het Uralco team het goed doet maar ook waar ruimte is voor verbetering. Uiteraard zijn zij altijd bereid tot een persoonlijk gesprek maar dan wel graag op afspraak. 

 

 Maak op de pagina onze medewerkers kennis met het team.