Onze Afdelingen


Klanten Service & Vloot Beheer:

Wanneer u ons bezoekt, wordt u welkom geheten door onze medewerkers Brizaida. Zij werkt voor de afdeling Klanten Service & Vloot Beheer en heeft samen met haar collega Ludmar de regie over de dagelijkse gang van zaken en voor het vlekkeloos laten verlopen van de serviceafspraken van de auto's van onze berijders.

Zij worden in de achtergrond aangestuurd en ondersteund door Nidjeska die ook verantwoordelijk is voor alles wat met de voertuigen in onze vloot te maken heeft. 

 

Account Management

Op de afdeling Account Management werken onze accountmanagers Christian, Veronica en Nadira. Zij zijn onze eerste aanspreek punt voor nieuwe klanten. 

Uiteraard blijven zij voor de bestaande klanten een steun en toeverlaat voor alle eventuele vragen, opmerkingen of onduidelijkheden. 

Op de achtergrond worden zij ondersteund door onze account-controler Mistica die er voor zorgt dat de klanten en voertuig informatie, contracten en factureringen juist worden verwerkt en gedocumenteerd worden.

 

Financiële afdeling

Hier werken Jacqueline en Sharmilla om alle financiële boekingen en handelingen te verwerken. Met onze honderden auto's, klanten en leveranciers hebben zij hun handen vol om alle inkomsten en uitgaven op de juiste manier te boeken. Daarnaast onderhouden zij de relaties met onze debiteuren en crediteuren.  Onze financiële afdeling wordt ondersteund door onze bode Robert en onze account-controler Mistica

 

Management

In het dagelijks management zitten Arjan als General Manager en Ramfis als Commercieel Manager/Senior accountmanager.  Zij sturen het team aan en ondersteunen waar nodig.  Zij horen graag van u waar URALCO en het URALCO team het goed doet, maar ook waar ruimte is voor verbetering. Uiteraard zijn zij altijd bereid tot een persoonlijk gesprek, maar dan wel graag op afspraak. 

 

 Maak op de pagina onze medewerkers kennis met het team.